jävla fittläxa :@

hejsan :)
idag så var min dag en mardröm , på morgonen försov jag mig till sju ! och jag fick springa in på toa och sen klä på mig .. jag var inne i mitt rum kl 07:10 och jag fick panik och tänkte "hur faan ska jag hinna sminka mig och fixa håret ? " men som tur var så hann jag :D LYCKAT ! Sen så har jag blivit vän med emmsss & sarss idag :) vi hällde slash i håret på varann idag :O och när jag kom hem så var jag tvungen att duscha :( POORR MY HAIR !! sen så nu har jag bara tränat på fittläxan asså jag har inte tänkt på den nått :S , och nu kom jag på idag att jag skulle ha läxa tills imorrn ( onsdag 29/4 09 ) , men jag ska berätta om mig själv på tyska ! tänkte säga såhär :

ich heiße emelie und ich bin dreizehn jahre alt . ich wohne in nynäshamn. Meine lieblingsfarbe ist rosa und blau . Ich treffe meine freunde oft .

jaa , vi får se om det blir lyckat ?? men just nu sitter jag och lyssnar på musik :) JUSTE !! jag hade ju lovat er att se bilder från när jag var med emmss i handen :S , men tyvärr så har jag inte pallat att ladda in bilderna i datan så det får bli en annan gång men jag hade det skit kul där :)
puss & kram eran emelie lena idnert <3

dagens outfit:
grå byxor
vitt linne
turkos munkajacka xD

handen imorrn :D

heejj !
Imorrn ska jag tee handen som ni kanske förstår enligt rubbe ? jag kmr vara där med emma efter som miss sara & vi började bråka !! hon kallade oss HORA !!! I jag hatar henne sååå mkt , detta var sista gången hon hade nått med mig och göra :S Ajja jag kmr vara i handen från runt 14:00 till runt 20:00 :P så kmr skriva rätt så sent imorrn men det är bara att titta sen för jag kmr lägga in en maaaaassa bilder XD öööhhm ... idah har jag inte gjort ett skit bara varitt med emma pemma <3 vi hade det skit kul :) men tyvärr så måste jag gå nu för jag ska se film om några min !
puss & kram eran emelie idnert <33

kort inlägg

Hallojj!
Idag var jag med emma & sara :) det var skit kul .. på fredag så kmr jag emma och sara att åka till handen och shoppa (A) kmr vara SKÖÖÖJJ !! undra om jag kmr hitta nått skojj :S? kanske inte ... menmen ! USCH imorrn på idrotten så ska vi vara ute och springa :( jag kmr typ gå MOHAHHAA !! liksom vem pallar springa bara för måbra veckan sen xD JÄVLA SUCKERS :D ajja jag måste träna på tyska läxan nu :D och jag snackade med emma nyss såå :D ,
Heeejdå allihopa <333

förlåt , för jag inte skrev mer igår !

Hejsan !
Igår så lovade jag ju och skriva men det blev ju inte av för jag var så tröött . Jag bara tuppade av i soffan men innan det så läste jag ur min bok danslärarens återkomst med henning mankell ... den handlar om nazisist sakerna i tyskland med ruiner och skit ! jag har inte kommit så långt men jag ska läsa mer nu idag när jag ska sätta mig i ett varmt skööönt bad (A) Men idag i skolan vid 13:00 så skulle vi gå en vända och städa skräp och lägga det i ... vad heter det nu igen ?? sorterings skit kallar vi det nu ;D , men jag typ plockade inte ett skit xD kanske bara en cigarett sen räkte det för mig så emma och sara fick plocka åt mig :) poooor them ... ajja precis för typ 5 min sen så åt jag middag det var skít goooott !! vi åt karé med pommes .. MUMMMS <3 men vid detta tillfälle nu sitter jag och kollar på valpen , han är skit söööt och han har blivit tingad nu av en kärring och gammal gubbe :'( så runt första maj så kmr jag inte ha han hoss mig längre ! *snyfft* han är liksom min lekkompis ! han leker med mig varje dag & kväll :/ kmr sakna han skit mkt !!!!!! men nu måste jag gå för han morrar XD och sen efter jag lekt med hnm nu ska jag se på tv tills mamma & syrran kmr tbx och sen så ska jag bada & sen se film ( i think )
Puss & kraam från eran idnert ?!

dagens outfit :
svart t-shirt med blomma på .. från typ h&m
gråa mjukis ... vet ej var dom kmr ifrån men det är med märket nike XD

dagens hårfrisyr :
utsläppt med uppsat lugg och nyfärgat hår sen i lördags :D

här kmr lite bilder på min nya hårfrisyr och lite annat ....

jag hoss hårfrisören x) ,
såhär blev den nyafärgen ! skit nöjd :D
hahh , emma & sara i lördags XD
Emma ? jag vet inte vad hon håller på me ???
hahh , lilla sara <33
sara igen ;O
hemlig fotad bild !! det är därför man ser min mapp xD haha , det var typ sen föra veckan ?

snabb inlägg!

Hejsan !
Nu för ett tag sen var jag med sara och emma ! det var skit kul :D , detta blir bara ett litet kort inlägg men ni kommer få ett inlägg ikväll & en massa bilder :) jag har ju varit hoss hårfrisören och färgat så ni kmr få se lite bilder på de ! men nu måste jag sluta skriva för jag ska snart äta och sen ska jag kanske ut med emma & sara igen :D , ajja heeejdå allesammans ...hörs sen igen <3

puss & kraaaaam från eran emelie !

Lääääxor , poooor mee :(

Hejsan !
Idag hade jag tänkt mig att byta lite skriv stil här på min blogg :) tyvärr så blire typ kanske ingen bild idag ? inte vad jag vet iaf ska se vad jag hittar på google ?.. kanske nått funny :) Idag så hare varit den sämsta skoldagen men ändå lite roligt ! Det roligaste var att jag fick vara inne i klassrummet halva rasten för att jag var ensam ( ville inte vara ute med dom andra X)  ) ajja och då medans jag var där inne så tittade jag igenom lite av rias saker :O STYYGG emelie xD ajja ni kanske vet varför jag inte har bloggat så mkt , lr ? asså jag har typ haft fullt upp med att bråka med två omogna jävlar och sen så har jag haft fullt upp med läxan asså jag skojjar inte jag hinner bara bli klar med den och sen får man nya :O! jag börjar tröttna på de ! , men hoppas det blir pytte lite bättre i 7an sen :D

Pusss och kraammisar från eran emelie idnert

dagens outfit :

vitt linne ( H&M )
munka jacka (vet ej vart ifrån )
svarta byxor (typ H&M )

dagens frisyr :
utsläppt med diadem :)

fint väder men sara sover :(

halloojj , idag så äre jätte fint väder med 20 grader varmt :) och då så klart så vill man ju UT ! men min lilla vän sara sover ju såklart och ingen annan kan vara för dom är typ redan med folk ! Och dåsså typ smsar jag med hennes store bror och säger att han ska väcka henne :O men han säger " jag väcker henne vid 14:00" och jag får typ damp för jag måste göra läxa :S! hahh juste saras bror bara hoppas att du kmr så jag får hälsa på dig XD och jag bara aa .. och sen så sa han kanske nått mer också HAHAHAHAH jag bara vadå för nått mer :S? han bara skaka hand :D jag bara hahahaha men tänk om jag har basill skräck : )? jaa man fåre roligt ibland :) men hoppas sara vaknar snart så får jag komma ut !! för jag känner inte liksom nån så på min gård :( förutom shan och fanny men dom bråkar jag med ;) eller shan halft då ... menmen !

Heejdå <3
[email protected] / Emweelie@

hemma dag:)

Haallojj , idag har det bara varit en hemma dag , och just nu är jag med sara :) vi har inge kul för oss så kan nån kanske tipsa på vad man kan göra ? igår så skrev jag ju ett kort inlägg som ni kanske läst men igentligen blev den ju inte så kort XD menmen vad ska man göra åt de ?  juste jag glömde att säga att jag såg filmen njaa skit i namnet Xd jag såg en film iaf den var skita bra ! den handlar om en tjej och en kille ...´killen hade 8 barn och tjejen 10 barn och dom var tydligen tsm när dom gick i grundskolan ! och sen träffades dom på en resturang och dom typ gifter sig och helt plötsligt så har dom 18 barn och en gris XD ajja skit bra som jag sa :D måste sluta nu och tyvärr så blire ingen bild idag men kanske sätter in en senare puss och hej :)<3



Migg :)


sara <3

kort inlägg

Haalloojj , idag blire ett litet kort inlägg för jag ska snart fixa mig och liksom typ se film :)
typ i lördags så var jag med sara & amanda :) vi hade det skita kul ! sen så sov jag hoss manda panda vi hade det skit kul :D , vi var uppe rätt såå sent men sen var vi uppe tidigt för att vara med sara igen :D och nu typ så små tjaffsar jag med sara igen för det är rätt så ofta jag gör det med henne ... men annars är allt typ okeejj (A) juste ni vet lilla valpen , jag kallar hnm lilleman (A) han har blivit rääätt så stor nu :) men hörni jag måste sluta nu hoppas jag får tid att blogga imorrn för jag har faktiskt ett liv :D .


miig (A)<3 

kossor ;)

Hejsan förlåt för jag inte skrivit men jag har haft skit mkt att göra tex som läxa ! Idag vare en vanlig fredag förutom att ungdoms blablabla kom till oss XD och idag så blire bara en hemma kväll med mamma och syrran ska dra till kompis ... snart ska jag typ ta och chilla och spela sims (A) MOHAHHA pappa kmr inte få sin data när han kmr hem :) iam evil X) sen imorrn äre ju typ påsklov så då ska jag typ bara vara inne och ta det lungt , men ria är fett dum för hon har gett oss läxor , ÅÅÅH :O fast en sak vet jag ! på sommarlovet sen så kan inte ria ge läxor till oss för vi ska ha en annan lärare sen i 7an :D  WOOOHOO . Ajja nu måste jag gå för jag har bara ca 1 timme på mig att spela för sen kmr talang 2009 (A)

dagens outfit :
blå t-shirt med mönster på [h&m]
gråa mjukisbyxor [h&m]

dagens frisyr :
toffs med diadem :)

sorry för att jag inte hade nån bild !

RSS 2.0